Home Nieuws
Laatste nieuws
8 juni 2010

De NVA wil een kennisbank voor ouderinitiatieven op gaan richten. Landelijk worden er ouderinitiatieven geselecteerd om deel te mogen nemen aan de Proeftuinen.

Stichting S.t.ap is geselecteerd.

Op 5 november 2010 staat de eerste netwerkbijeenkomst gepland in Hilversum.

 
31 mei 2010

De plannen zijn door de Woningstichting ingediend bij de Gemeente. De Gemeente heeft inmiddels een bezoek gebracht aan de locatie aan de Dijk. De Gemeente wil de blok van 2 in stand houden. De Woningstichting gaat hier niet mee akkoord.

Wij kunnen alleen maar afwachten. Dit is een zaak tussen de Woningstichting en de Gemeente.

 
30 mei 2010

Krankjorum is een dweilorkest in Eersel. Ieder jaar organiseren ze een Krankjorumfestival, waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat.

Stichting S.t.ap wordt dit jaar het goed doel. 

 
8 maart 2010

Het bestuur van Stichting S.t.ap wordt uitgebreid van 3 naar 5 personen.

 
2 maart 2010

Eindelijk!

Woningstichting de Zaligheden heeft een bouwlocatie voor ons aan de Dijk in Eersel. De betreffende grond en de gebouwen zijn al eigendom van de Woningstichting. Het betreft een blok van 2 en een boerderij. De blok van 2 moet afgebroken worden. Er kunnen 4 appartementen voor in de plaats komen. De boerderij is een gemeentelijk monument en moet worden gerestaureerd. Er kunnen 2 grondgebonden woningen en een gemeenschappelijke ruimte voor in de plaats komen. Verder is er achter op het perceel plaats voor 7 grondgebonden woningen. 13 wooneenheden dus. 

 
«StartVorige1234567VolgendeEinde»

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL